HIT Energy

Wij steken energie in uw energie

 

HIT Energy

Een veelgehoorde kreet is dat de energiemarkt ondoorzichtig is. Dat is slechts gedeeltelijk waar. Voor onze energiespecialisten geldt namelijk het tegenovergestelde. Voor hen biedt de markt juist volop kansen om energie voordelig in te kopen. De specialisten van HIT Energy helpen u de juiste keuze te maken bij het inkopen van energie voor uw organisatie. Ongeacht of het om klein- of grootverbruik gaat. Ze doen niets liever dan de beste deal voor u maken. Dat is immers waar zij iedere dag weer hun kick uit halen.

Bekijk hoe we dit doen

Online & actueel Energiemanagement met de HIT Energy Solution

Duurzame oplossingen voor uw bedrijf met de HIT Energy Solution

Steeds meer bedrijven zoeken naar duurzame oplossingen voor hun energie. Wij stimuleren deze ontwikkeling. Met de HIT Energy Solution helpen wij bedrijven om duurzaam te ondernemen. Hierbij concentreren we ons met name op duurzame oplossingen gericht op monitoring én reductie van het energieverbruik.

• Direct besparen op verbruik
• Contractonafhankelijk
• Complete energiescan
• Actueel inzicht in uw verbruik
• Actieplan op basis van uw bedrijfssituatie
• Voldoen aan de voorschriften en informatieplicht van de Wet Milieubeheer

 

De voordelen van HIT Energy

icon box image

Profiteren van ons collectiviteitsvolume

Als marktleider op het gebied van collectief inkopen staan wij met onze ruim 5.200 leden ontzettend sterk.

icon box image

Specialisten monitoren de energiemarkt continu

Onze energiespecialisten weten van seconde tot seconde wat er speelt op de markt en kunnen daarin snel schakelen.

icon box image

Ontzorgen bij het opzeggen en overzetten

Wij nemen het opzeg- en overzetproces volledig voor u uit handen, zodat u zonder zorgen kunt overgaan op de beste voorwaarden en prijs.

icon box image

Factuurcontrole

Uw facturen worden door ons dagelijks gecontroleerd op geldigheid en zijn voor u direct inzichtelijk in uw persoonlijke online kluis.

icon box image

Communicatie met netbeheerders en leveranciers

Altijd online inzicht in uw overeenkomsten, correspondentie, inkoopbevestigingen en overige gegevens

icon box image

Gemiddelde besparing van 19%

Geniet van een gemiddelde besparing op uw energie van maar liefst 19%. Velen gingen u voor.

De energiespecialisten van HIT Energy sluiten de beste deal voor u

Beste voorwaarden, laagste prijs

De energiemarkt wordt gedomineerd door een aantal grote spelers, die verschillende producten op verschillen momenten tegen verschillende voorwaarden aanbieden. Dit maakt het als ondernemer vrijwel onmogelijk om écht goede beslissingen te nemen. Met de juiste kennis, ervaring en monitoring is dit echter wel mogelijk. Onze energiespecialisten doen waar u simpelweg geen mogelijkheid toe hebt: ze dompelen zich onder in de energiemarkt, pluizen alle voorwaarden uit en sluiten op het juiste moment de beste deal. Dat geeft hen energie.

Gezamenlijk energie inkopen

Onze zeer ervaren energiespecialisten monitoren de energiemarkt continu, uur na uur. Het doel is duidelijk: de energie-inkoop voor onze leden tegen de beste condities verzorgen. Altijd maximaal. Het moment van inkopen is daarbij cruciaal. Energieprijzen fluctueren dagelijks en worden sterk beïnvloed door valutakoersen, geopolitieke ontwikkelingen en seizoensinvloeden. Onze energiespecialisten beheersen deze materie als geen ander. Daardoor kunt u optimaal profiteren van de kansen die de energiemarkt biedt. U kunt erop vertrouwen dat HIT Energy uw energie op het juiste moment inkoopt en u daardoor optimaal profiteert van de kansen die de energiemarkt biedt. Daarnaast wordt u volledig ontzorgt op het gebied van de administratieve afwikkeling. Waardoor u zich niet meer druk hoeft te maken om het regelen van facilitaire zaken, maar zich volledig kunt focussen op uw onderneming.

Plan een kennismakingsgesprek

Laat u informeren over de mogelijkheden die passen bij uw behoeften. Wij vertellen u met plezier over de rol van co-piloot die HIT Profit voor u kan vervullen. Direct contact? Bel 013-5719913.

Show Buttons
Hide Buttons
CONTACT