Duurzame oplossingen voor uw bedrijf met de HIT Energy Solution

Duurzame oplossingen voor uw bedrijf met de HIT Energy Solution

Slim, innovatief en duurzaam ondernemen met de HIT Energy Solution

Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar duurzame oplossingen voor hun energie. Wij stimuleren deze ontwikkeling. Met de HIT Energy Solution helpen wij bedrijven om duurzaam te ondernemen. Hierbij concentreren we ons met name op duurzame oplossingen gericht op monitoring én reductie van het energieverbruik.

De meest duurzame oplossing in onze ogen is om uw energieverbruik te reduceren. Zo bespaart u ook kosten. Iedere kWh elektriciteit of m³ gas die u niet afneemt hoeft u immers niet te betalen. U bespaart zo niet alleen op de leveringskosten, maar ook op de energiebelasting, die meer dan de helft van uw energiekosten beslaat.

De HIT Energy Solution is een online tool die duurzaam ondernemen voor bedrijven eenvoudig maakt. De HIT Energy Solution monitort uw energieverbruik en geeft u concrete besparingsmogelijkheden waardoor u jaarlijks grote bedragen bespaart op uw energiekosten.

 

Hoe werkt de HIT Energy Solution?

Onze specialisten maken een energiescan van uw pand. We plaatsen indien nodig kosteloos slimme meters, zodat u uw energieverbruik continu kunt monitoren. Onze analisten analyseren uw meetdata en maken een maatwerk adviesrapport voor u, geheel in lijn met de voorschriften van de Wet Milieubeheer. Ons adviesrapport bestaat uit een groot aantal besparingsadviezen. We vermelden de besparing, investering en terugverdientijd. U bepaalt zelf of u een besparingsactie laat uitvoeren en zo ja, door wie en wanneer.

Wet Milieubeheer

De HIT Energy Solution helpt bedrijven die moeten voldoen aan de eisen van de Wet Milieubeheer. De Wet Milieubeheer verplicht bedrijven die veel energie verbruiken om aan energiebesparing te doen. Deze wet geeft richting welke duurzame oplossingen kunnen worden ingezet om het milieu te beschermen.

Naast een serieuze besparing op uw energierekening, investeert u in een duurzame toekomst.

Wilt u ook niet langer praten over duurzaam ondernemen, maar ermee aan de slag?
Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de HIT Energy Solution.

 

Show Buttons
Hide Buttons
CONTACT