Wat heeft de Wet Milieubeheer op uw onderneming voor invloed?

Wat heeft de Wet Milieubeheer op uw onderneming voor invloed?

De Wet Milieubeheer verplicht bedrijven om aan energiebesparing te doen.

Bedrijven en instellingen zijn verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen. Het gaat om gebouwen met een jaarlijks elektriciteitsverbruik van meer dan 50.000 kWh of meer dan 25.000 m3 aardgasequivalenten (Aeq).

Afspraken Energieakkoord aangescherpt

U heeft waarschijnlijk in de media vernomen dat de overheid de afspraken uit het energieakkoord aanscherpt. Als blijkt dat afspraken over energiebesparing onvoldoende CO2 reductie opleveren dan worden er verplichtende maatregelen verwacht vanuit de overheid.

Een compleet overzicht met erkende energiebesparende maatregelen per bedrijfstak is hier terug te lezen.

Energie%20akkoord%20header

Financiële haalbaarheid

In de Wet Milieubeheer is een artikel opgenomen dat bedrijven verplicht energiebesparende maatregelen te nemen met een terugverdientijd van maximaal vijf jaar. Door problemen met de financierbaarheid komen veel energiebesparingsprojecten niet van de grond.

HIT Energy Solution afbeelding1

HIT Profit kan u hierbij helpen met de HIT Energy Solution

Voor bedrijven met weinig budget voor duurzaamheid is de HIT Energy Solution een relatief goedkope methode om aan de voorschriften te voldoen. Veel investeringen zijn al binnen vijf jaar terugverdiend.
De HIT Energy Solution helpt bedrijven die moeten voldoen aan de voorschriften voor energiebesparing in de Wet Milieubeheer. De HIT Energy Solution is een online tool waarmee u eenvoudig grip op uw energieverbruik krijgt. Zo bespaart u jaarlijks grote bedragen op uw energiekosten. Een onmisbare tool voor wie slim en duurzaam wil ondernemen. U ziet namelijk direct hoeveel u hebt bespaard en wat uw actuele energieverbruik is. Onze energiespecialisten brengen uw besparingsmogelijkheden in kaart en stellen een actieplan voor u op, vol concrete, op maat geschreven tips.

Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de HIT Energy Solution.

Show Buttons
Hide Buttons
CONTACT