HIT Insurance

Verzeker uzelf van de beste premies

 

HIT Insurance

Met bedrijfsverzekeringen neemt u geen onnodige risico’s. U wilt zorgeloos zeker van uw zaak zijn. Als u kiest voor collectieve inkoop van verzekeringen, is het belangrijk dat u dat doet met een betrouwbare en ervaren partner. HIT Insurance is een onafhankelijk, AFM-erkend intermediair. Wij staan voor deskundigheid en zijn daardoor in staat om uw portefeuille inhoudelijke te optimaliseren. Dat optimaliseren doen we tegen een uiterst scherpe premiestelling. Met onze inzet profiteert u dus op alle fronten.

Bekijk hoe we dit doen

De voordelen van HIT Insurance

icon box image

Vergunning van Autoriteit Financiële Markten (AFM)

Wij voldoen aan de hoge eisen op het gebied van betrouwbaarheid en deskundigheid die door de AFM worden gesteld.

icon box image

Onafhankelijke intermediair

Wij werken samen met alle vooraanstaande verzekeringsmaatschappijen, maar opereren daarin volledig onafhankelijk.

icon box image

Profiteren van ons collectiviteitsvolume

Als marktleider op het gebied van collectief inkopen staan wij met onze ruim 5.200 leden ontzettend sterk.

icon box image

Maatwerk, want elke organisatie is uniek

Onze specialisten zoeken de verzekeringen die het best aansluiten op de situatie van uw bedrijf.

icon box image

Best mogelijke polisvoorwaarden

Uw (polis)voorwaarden blijven gelijk of verbeteren, zodat uw besparing altijd maximaal is.

icon box image

Beoogde besparing van minimaal 10%

Geniet van een minimale besparing van 10% op uw bedrijfsverzekeringen. Velen gingen u voor.

Bedrijfsverzekeringen tegen lage premies bij HIT Insurance

Ons streven is een maximale besparing

In 85% van de polisvergelijkingen – voor de gehele schadeportefeuille – die we voor onze klanten uitvoeren, realiseren we een besparing van meer dan 15%. Als we méér kunnen besparen zullen we dat uiteraard ook voor u effectueren. Uitgangspunt is een evenwichtig opgebouwde verzekeringsportefeuille, die is samengesteld om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen.

Best mogelijke polisvoorwaarden en condities

Uiteraard vergelijken we ‘appels met appels’ in ons streven naar een maximale besparing op de premie. Indien er mogelijkheden zijn om de condities te verbeteren, zullen we dat niet nalaten. In de concurrerende markt van de afgelopen jaren gold immers niet alleen het tarief, maar was en is er voldoende ruimte voor inhoudelijke verbeteringen. Als toekomstig adviseur zijn wij uw ogen en oren in de verzekeringsmarkt. Samen maken we de afweging om interessante veranderingen voor u door te voeren in de portefeuille.

Profiteren van ons collectiviteitsvolume

Met de groei van het aantal leden van HIT Profit stijgt onze inkoopkracht bij gevolmachtigden en verzekeraars. Grotere volumes betekenen scherpere prijzen. Dat hoef je de verzekeringsmarkt niet uit te leggen. Meer klanten levert ook het voordeel van risicospreiding op. Voor sommige branches maken we zelfs exclusieve afspraken over lage premies en optimale voorwaarden.

Uw onafhankelijke team

HIT Insurance is een onafhankelijk en door de AFM erkende tussenpersoon. Wij voldoen aan de hoge eisen op het gebied van betrouwbaarheid en deskundigheid die door de AFM worden gesteld. Elke klant wordt bijgestaan door een klantteam, bestaande uit een vaste accountmanager en relatiebeheerder. Zij zijn volledig op de hoogte van het risicoprofiel van de klant en de verzekeringsportefeuille die daarop is ingericht. Elke klant is opgenomen in een bezoekplanning, waardoor er tijdig aandacht is voor het actualiseren van de portefeuille. Privatisering van risico’s en veranderende wetgeving door de overheid speelt steeds vaker. De eventuele risico’s die dit voor u bedrijf meebrengt, vragen om advies en oplossingen. Zoals u mag verwachten, gaan wij hier op een actieve manier mee om.

AFM-vergunningsnummer 12020397
Kifid-nummer 300.014120

Download dienstenwijzer HIT Insurance

Plan een kennismakingsgesprek

Laat u informeren over de mogelijkheden die passen bij uw behoeften. Wij vertellen u met plezier over de rol van co-piloot die HIT Profit voor u kan vervullen. Direct contact? Bel 013-5719913.

Show Buttons
Hide Buttons
CONTACT