HIT Telecom

De telefoon blijft rinkelen

 

HIT Telecom

Als ondernemer heeft u elke dag uitdagingen en kansen. Om te groeien en mee te bewegen met de markt, is het belangrijk dat we de juiste middelen hebben om zaken te doen, uit te breiden, nieuwe plannen te maken en efficiënter te werken. Communicatie is daarbij van groot belang. Communiceren waar, wanneer en met wie u maar wil. Iedere dag, zonder problemen. Een vereiste voor u en uw mensen. Daar is maatwerk voor nodig. In veel gevallen betaalt u daar fors voor. Collectief inkopen van telecomdiensten en –producten garandeert u zekerheid en daarbovenop de mogelijkheid om te besparen op uw vaste en mobiele telefoniekosten. Met HIT Telecom blijft de telefoon rinkelen.

Met cloud telefonie bent u altijd en overal bereikbaar. Cloud telefonie is dé geïntegreerde oplossing voor uw vaste en mobiele telefonie en uw telefooncentrale. Inmiddels telefoneert meer dan 40% van alle bedrijven in de cloud.

De voordelen van HIT Telecom

icon box image

State-of-the-art technology

Wij blijven ontwikkelen, zodat u via de modernste technologieën communiceert en ready for the future bent en blijft.

icon box image

Controle en inzicht in uw kosten en verbruik

Al uw telecomkosten worden geregistreerd, geanalyseerd en op een overzichtelijke manier gepresenteerd op één online platform.

icon box image

Keuze uit Vodafone, KPN, T-Mobile en Tele2 (mobiele telefonie)

U kunt vrij kiezen tussen de vier grootste telecomaanbieders van Nederland.

icon box image

Advies op maat

Maatwerk advies passend bij uw organisatie en uw doelen.

icon box image

24/7 service

Onze servicedesk is dag en nacht bereikbaar, zodat u met vragen of eventuele storingen altijd direct bij ons kunt aankloppen.

icon box image

Minimale besparing van 15%

Geniet van een minimale besparing van 15% op uw telecomkosten. Velen gingen u voor.

Krijg zekerheid en bespaar op uw telefoniekosten met HIT Telecom

Kies voor kwaliteit, betrouwbaarheid en lage kosten

De ontwikkelingen op de telecommarkt gaan razendsnel. Innovaties volgen elkaar in rap tempo op. Het is vrijwel onmogelijk om dat allemaal bij te houden, laat staan om de goede keuzes te maken voor uw organisatie. Een beetje hulp kan daarom geen kwaad. Kies voor het maatwerk van HIT Telecom en weet dat het met de kwaliteit, betrouwbaarheid en kosten wel goed zit. Laat dat maar aan onze telecomspecialisten over.

Maatwerk telecommunicatie rendeert

De specialisten van HIT Telecom adviseren u over vaste, mobiele en geïntegreerde zakelijke telefonie. Koppelen van vast en mobiel bespaart in veel gevallen geld. Bottomline is dat het draait om het juiste telecomabonnement, het juiste aantal lijnen, de juiste toestellen en systemen. HIT Telecom levert altijd maatwerk, waardoor u altijd maximaal profiteert.

Alle diensten van HIT Telecom

Met HIT Telecom zorgen wij ervoor dat u kunt vertrouwen op perfect functionerende telefonieoplossingen. Over de onderliggende technologieën, protocollen en verbindingen hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij ontzorgen u volledig, met als resultaat een aanzienlijke besparing van tijd en geld. Naast telefonie biedt HIT Telecom u nog een aantal diensten waar u zorgeloos gebruik van kunt maken: Cloud telefonie, internet en datastromen en totale IT-oplossingen. Ook dit verzorgen wij naar de hoge maatstaven van HIT voor al onze leden.

Plan een kennismakingsgesprek

Laat u informeren over de mogelijkheden die passen bij uw behoeften. Wij vertellen u met plezier over de rol van co-piloot die HIT Profit voor u kan vervullen. Direct contact? Bel 013-5719913.

Show Buttons
Hide Buttons
CONTACT