Extra Benefits

Leden van HIT Profit profiteren exclusief van extra voordelen

Extra Benefits

MIJN HIT is uw online archief

In iedere samenwerking is transparantie belangrijk. Met MIJN HIT heeft HIT Profit een uniek ledenportaal ontwikkeld. MIJN HIT is exclusief voor leden en biedt alle relevante managementinformatie zoals inkoopbevestigingen, overeenkomsten en alle overige importante documentatie. Deze informatie is op elk gewenst moment beschikbaar in uw eigen online archief.

Met MIJN HIT heeft u altijd inzicht in uw:

  • Overeenkomsten
  • Correspondentie
  • Inkoopbevestigingen
  • Overige relevante gegevens

Slim, innovatief en duurzaam ondernemen met de HIT Energy Solution

Met de HIT Energy Solution krijgt u eenvoudig grip op uw energieverbruik waardoor u jaarlijks grote bedragen bespaart op uw energiekosten. Een onmisbare tool voor wie slim en duurzaam wil ondernemen. De HIT Energy Solution is een gratis dienst voor leden van HIT Profit.

HIT ENERGY SOLUTION IN 1,5 MINUUT

Online & actueel Energiemanagement met de HIT Energy Solution

  • Direct besparen op verbruik
  • Contractonafhankelijk
  • Complete energiescan
  • Actueel inzicht in uw verbruik
  • Actieplan op basis van uw bedrijfssituatie

HIT Marktplaats voor extra profit

De HIT Marktplaats is een gratis dienst voor leden van HIT Profit. Dit unieke online platform verbindt leden, vergroot de zichtbaarheid van hun bedrijven en maakt onderling zaken doen eenvoudig. HIT Profit heeft inmiddels al meer dan 5.000 leden, wat de potentie van de HIT Marktplaats ongekend maakt. Een deeleconomie op zich.

HIT MARKTPLAATS IN 1 MINUUT

Promotie, verkoop en asset sharing

Slim en innovatief ondernemerschap wordt bevorderd door de HIT Marktplaats. Onze leden kunnen op de marktplaats een speciale aanbieding doen vanuit hun bedrijf en zo onderling producten en diensten promoten en afnemen. Daarnaast kunnen leden aan de slag met een innovatieve bedrijfsactiviteit; asset sharing, door bedrijfsmateriaal, diensten of medewerkers die tijdelijk onderbezet zijn te verhuren of detacheren aan andere HIT-leden.

Business-to-business marktplaats

Via de business-to-business marktplaats realiseren leden van HIT Profit meer business en extra omzet, of besparen ze juist kosten door samen te werken met collega-ondernemers. Word lid van HIT Profit en profiteer van het ongekende bereik van de HIT Marktplaats.

Naar HIT Marktplaats

Kostenbesparing door asset sharing

.

Extra omzet door speciale aanbiedingen

.

Exposure van bedrijfsactiviteiten

.

Meer business door samenwerking leden

.

Plan een kennismakingsgesprek

Wilt u lid worden van de grootste inkoopcombinatie van Nederland en tevens profiteren van onze Extra Benefits? Laat u informeren over de mogelijkheden die passen bij uw behoeften. Wij vertellen u met plezier over de rol van co-piloot die HIT Profit voor u kan vervullen. Direct contact? Bel 013-5719913.

Show Buttons
Hide Buttons
CONTACT