HIT Office

Geen kantoor zonder kantoorartikelen

 

HIT Office

Kantoorartikelen zijn van wezenlijk belang voor het op gang houden van uw organisatie. Denk bij kantoorartikelen vooral niet alleen aan pennen en potloden, maar aan alle facilitaire benodigdheden: van afwasmiddel en koffiebonen tot een compleet kantoormeubilair. Alles wat de facilitair manager nodig heeft. HIT Office zorgt ervoor dat onze topkwaliteit en zeer betaalbare kantoorartikelen altijd snel bij u in huis zijn. Profiteer volop van de collectieve inkoop van food en non-food producten voor op kantoor.

Bekijk hoe we dit doen

De voordelen van HIT Office

icon box image

Assortiment van ruim 15.000 artikelen

HIT Office heeft een webshop speciaal voor leden, waar u eenvoudig de beste merken voor de laagste prijzen bestelt.

icon box image

Top 300 populairste kantoorartikelen

Uit ons assortiment hebben wij een handige selectie gemaakt van de populairste artikelen.

icon box image

Eenvoudig online te bestellen

Binnen een paar klikken uw selectie aan kantoorartikelen in uw online winkelmandje.

icon box image

24-uurs levering

Wij leveren de kantoorartikelen door heel Nederland en zorgen ervoor dat ze zo snel mogelijk bij u in huis zijn.

icon box image

Persoonlijk advies

Behoefte aan een gedegen merk- en/of productadvies? Eén van onze specialisten adviseert u graag persoonlijk.

icon box image

Laagste prijsgarantie

Door de collectieve inkoop van ons reusachtige assortiment aan kantoorartikelen, kunnen wij u de laagste prijs garanderen.

A-merk kantoorartikelen tegen de laagste prijzen met HIT Office

Online kantoorartikelen kopen

HIT Office is de praktische oplossing voor de repeterende aanschaf van kantoorartikelen. Speciaal voor onze leden hebben wij een webshop ingericht, met een assortiment van meer dan 12.000 relevante kantoorartikelen: www.hit-office.nl. (Let op: de scherpe prijzen zijn alleen zichtbaar voor leden.) Een eenvoudige, snelle en toegankelijke manier om aanzienlijk te besparen op food en non-food kantoorartikelen die u en uw kantoorgenoten dagelijks veelvuldig gebruiken. Dat u alle artikelen op één overzichtelijke plek kunt bestellen is een mooie, tijdbesparende extra.

Gegarandeerd de goedkoopste kantoorartikelen

Via www.hit-office.nl betaalt u gegarandeerd de laagste prijs voor kantoorartikelen. Wij kunnen deze A-merken voor zulke lage prijzen aanbieden door het collectiviteitsvoordeel dat wij als marktleider op het gebied van collectief inkopen voor onze leden weten te behalen. Dankzij een zeer efficiënt ingericht distributiecentrum worden de artikelen binnen 24 uur bij u op kantoor geleverd. Vindt u het product ergens anders goedkoper? Dan passen wij de prijs aan en verrekenen we het verschil met u.

Populairste kantoorartikelen

Om het u nog makkelijker te maken, hebben we een Top 300 Kantoorartikelen samengesteld. Hierin staan de meest populaire artikelen overzichtelijk vermeld. Dit vereenvoudigt het bestelproces. Het is ook mogelijk om verschillende autorisaties te verlenen. U kunt uw assortiment afschermen en een order toekennen aan meerdere kostenplaatsen of afdelingen. Zo hoeft u minder te controleren en werkt uw administratie effectiever. Stel bijvoorbeeld in dat de directiesecretaresse uit een ander assortiment kan kiezen dan een medewerker van de logistieke afdeling. Alles om het u makkelijk te maken.

Plan een kennismakingsgesprek

Laat u informeren over de mogelijkheden die passen bij uw behoeften. Wij vertellen u met plezier over de rol van co-piloot die HIT Profit voor u kan vervullen. Direct contact? Bel 013-5719913.

Show Buttons
Hide Buttons
CONTACT