HIT Profit werkt voor u

Als marktleider op het gebied van collectief inkopen, zetten wij ons in voor ondernemend Nederland

Samen inkopen is slim inkopen

HIT Profit staat aan uw kant bij het maken van complexe afspraken over facilitaire zaken. Ons inkoopteam houdt de snel veranderende markten continu in de gaten en is zo altijd up-to-date. Wij zijn uw co-piloot, waardoor u nooit alleen staat. De tijd en de kosten die u daarmee bespaart, investeert u direct in uw eigen onderneming.

figure_screen

De diensten van HIT Profit

Wij kunnen u ontzorgen én voor u besparen op:

In 6 stappen naar maximaal voordeel

Onze werkwijze is transparant. Uw behoeften zijn ons uitgangspunt. Volgens een doordacht stappenplan helpen wij u uw doelen te realiseren. Binnen 30 minuten krijgt u een helder overzicht van wat HIT Profit voor uw organisatie kan betekenen.

1. Kennismaking

In een half uur krijgt u alle ins en outs van HIT Profit te zien.

2. Uw behoeften

Wat zijn uw doelen? Welke zorgen zijn er? Waar loopt u tegenaan? Met uw input en onze kennis van uw branche, brengen we uw behoeften in kaart.

3. Besparingsscan

Wij maken een overzichtelijk en concreet besparingsoverzicht. U ziet direct wat u kunt besparen.

4. Activatie

Nu u lid bent van HIT Profit, gaan wij de overeengekomen diensten voor u inkopen. Wij zijn specialist in het strategisch inkopen van facilitaire zaken, doen dit onafhankelijk en in het belang van onze leden. U gaat profiteren van de verbeterde condities en het gemak ondervinden van onze professionele backoffice.

5. MIJN HIT

Naast een vaste Account Manager, heeft u met het ledenportaal  MIJN HIT alle managementinformatie beschikbaar; 24/7 en real-time.

6. Ontzorging en advies

Wij zoeken altijd naar innovaties die uw ondernemende leven veraangenamen. Wij zijn de vraagbaak voor alles wat u wilt weten over facilitaire zaken. We hebben een streng beleid op het beoordelen van onze leveranciers (prijs en kwaliteit, dienstverlening).

Een dag uit het leven van een HIT-specialist

“Elk uur is er een nieuwe energieprijs. Er zijn 8.760 uren in een jaar en één van die uren is het beste inkoopmoment. Dan slaan wij toe.”

Ontdek in 1.30 minuut waar energiespecialist Maurice van der Valk zijn energie uit haalt en hoe hij die voor u inzet:

MAURICE VAN DER VALK AAN HET WERK

Plan een kennismakingsgesprek

Laat u informeren over de mogelijkheden die passen bij uw behoeften. Wij vertellen u met plezier over de rol van co-piloot die HIT Profit voor u kan vervullen. Direct contact? Bel 013-5719913.

Show Buttons
Hide Buttons
CONTACT