Samen inkopen is slim inkopen

Inkoopcombinatie HIT Profit maakt gezamenlijk inkopen eenvoudig en bereikbaar

Resultaten klanttevredenheidsonderzoek 2017

Resultaten klanttevredenheidsonderzoek 2017

Wij hechten veel waarde aan een goede dienstverlening en vinden het belangrijk om onze dienstverlening goed op u af te stemmen. Ieder jaar proberen wij hierin te verbeteren. Daarom heeft u in juni het verzoek ontvangen om ons klanttevredenheidsonderzoek in te vullen. Hieronder leest u de belangrijkste punten uit het klanttevredenheidsonderzoek.


Het concept van HIT Profit

Ons streven is om onze klanten meer ruimte te geven om te ondernemen. Het is daarom ook mooi om te zien dat uit het onderzoek is gebleken dat wij voor ruim 85% van onze respondenten erin slagen om hen te ontzorgen op de belangrijkste facilitaire diensten.


Tevredenheid medewerkers

Ook bleek uit het onderzoek dat de respondenten zeer tevreden zijn over onze medewerkers. De communicatie, bereikbaarheid en kennis van onze medewerkers wordt met een 8 beoordeeld. Een cijfer waar we met z’n allen erg trots op zijn.


Extra Benefits

Een opvallend punt wat uit het onderzoek naar voren kwam is het aantal gebruikers van onze extra benefits. Het merendeel van de respondenten geeft aan gebruik te maken van de HIT Energy Solution en daar zeer tevreden over te zijn. Echter, uit het onderzoek kwam ook naar voren dat de overige extra benefits zoals Mijn HIT, HIT Office en de HIT Marktplaats door 40% van de respondenten niet actief wordt gebruikt.


Extra Benefits: Nieuwe online portal

Achter de schermen zijn we druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe online portal met toegang tot onze extra benefits. De portal zal naast een nieuw design, gebruiksvriendelijker en functioneler worden en daarmee hopen we in te spelen op de behoeften van onze leden. Zodra de nieuwe portal gereed is stellen we u uiteraard op de hoogte.


Suggesties?

Uw mening is zeer waardevol voor ons. Zonder uw input kunnen wij niet gericht verbeteren. Nogmaals hartelijk dank daarvoor. Mocht u alsnog suggesties hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

 

Show Buttons
Hide Buttons
CONTACT