Loyaliteit loont

Ons unieke win-win-win model

Loyaliteit loont

Hoe u méér haalt uit uw zakelijke relaties of sponsoren? Door ze te boeien en te binden! Dat doet u met het succesvolle loyaliteitsprogramma van HIT Profit, gebaseerd op een eenvoudig maar zeer effectief win-win-win model.

Het HIT win-win-win model

WIN

U doet als programmagever iets terug voor uw achterban en bindt ze daarmee sterker aan uw organisatie.

WIN

Met de besparingen die ontstaan zijn door het lidmaatschap van HIT Profit, kunnen uw zakelijke relaties hun lidmaatschapsbijdrage aan uw vereniging terugverdienen.

WIN

Nieuwe leden van HIT Profit zorgen voor nog meer inkoopkracht, waarvan al onze leden direct profiteren.

HIT Sports: bindt sponsoren aan uw sportorganisatie

HIT Sports biedt het loyaliteitsprogramma van HIT Profit specifiek voor (top)sportorganisaties aan. Wij zorgen er op professionele wijze voor dat de behoeftes van de sponsoren van een sportorganisatie geïntegreerd worden in het inkoopcollectief van HIT Profit. Hiervoor werkt HIT Sports samen met de beste landelijke leveranciers, maar ook met stakeholders binnen de sportorganisatie. Hiermee onderkennen wij het belang van sponsors bij sportorganisaties.

PSV en HIT Sports versterken en vergroten elkaar

Het win-win-win model in de praktijk

HIT Sports en PSV sloegen de handen ineen met als doel het versterken en vergroten van beider netwerken. Daarnaast kunnen de leden genieten van een mooie wedstrijd vanuit de HIT Sports Business Room. Dat is pas business meets pleasure!

HIT Sports legt sponsoren in de watten

De Business Room is voorzien van allerlei mooie details, om de bezoekers een avond in de watten te leggen. “Onze toegevoegde waarde als businesslid van PSV zit hem niet alleen in ons netwerk, maar ook in onze diensten”, vertelt Marcel van de Rande, directeur van HIT Sports. “Als marktleider op het gebied van collectief inkopen, kunnen wij zakelijke relaties ontzorgen en kosten besparen. In de business lounge van HIT-Sports brengen wij klanten in verbinding met elkaar en kunnen zij kennismaken met de keur aan diensten die HIT Sports te bieden heeft.”

Deelnemers van ons sportprogramma

Plan een kennismakingsgesprek

Profiteer van ons unieke win-win-win model en neem deel aan ons loyaliteitsprogramma. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden en onze werkwijze.
Direct contact? Bel 013-5719913.

Show Buttons
Hide Buttons
CONTACT