HIT Insurance

HIT Insurance
18 mei 2015 beheerder
Maatwerk en scherpe tarieven

De verzekerings- en tussenpersonenmarkt is volop in beweging. Er zijn talloze verzekeringsvergelijkingssites, maar zelfs wij zien daar door de bomen het bos niet meer. Daarom onderhandelen onze specialisten direct met de verzekeringsmaatschappijen. Wij werken op basis van volmachten samen met ruim dertig vooraanstaande verzekeringsmaatschappijen. Bij alle grote spelers heeft HIT Insurance directe contacten. Hierdoor kunnen wij maatwerk bieden tegen de scherpste tarieven in de markt.

Grote premievoordelen

In 75% van de verzekeringsportefeuilles van onze leden weten wij belangrijke premievoordelen te behalen. Uiteraard met minimaal gelijkblijvende, maar vaak verbeterde condities. Daarbij hanteren wij de gevleugelde uitspraak: een beetje korting is geen korting. Wanneer u loyaal bent aan uw verzekeringsmaatschappij, mag daar flink premievoordeel tegenover staan. Als uw tussenpersoon u de afgelopen jaren niet heeft verrast met een aansprekend premievoordeel, is de kans groot dat u nu te veel betaalt.

Beste verzekeringsvoorwaarden

HIT Insurance zorgt voor een betere én goedkopere verzekeringsoplossing. Goede verzekeringen zijn cruciaal voor uw organisatie. U moet altijd kunnen terugvallen op een polis die exact bij uw organisatie aansluit en alle risico’s dekt. Met HIT Insurance bespaart u op uw verzekeringen. Daar kunt u zeker van zijn.

Show Buttons
Hide Buttons
CONTACT