Werken bij HIT Profit

Vacatures

Medewerker Sales & Accountsupport (20-40 uur)

Heb jij passie voor klantcontact? Ben jij op zoek naar een commercieel ingestelde functie? Wil jij deel uitmaken van een jong, dynamisch en snelgroeiend bedrijf? Dan is dit de ideale baan voor jou! Lees verder

Accountmanager New Business Regio Den Haag

Ben jij een ondernemende accountmanager die je toegewezen rayon ziet als eigen winkel? Vind jij het een uitdaging om als echte hunter nieuwe klanten te scoren voor HIT Profit? Dan zijn we op zoek naar jou! Lees verder.

Hoe te solliciteren?

Door op de vacature te klikken zie je de functieomschrijving. Onder deze functieomschrijving kun je klikken op de button en je gegevens en motivatie naar ons sturen. Je ontvangt een e-mail met de bevestiging van je sollicitatie. We zullen vervolgens op korte termijn contact met je opnemen. Staat er op dit moment geen passende vacature bij, maar denk je wel een versterking voor ons team te zijn? Stuur dan een open sollicitatie (e-mail met motivatie) naar: Afdeling Recruitment, t.a.v. Joris Verhoeven. Voor meer informatie over de vacature(s) en procedure neem contact op met Joris Verhoeven via 06 46 01 36 27 (ook buiten kantoortijden).

LEF Recruitment voert exclusief de werving & selectie uit in opdracht van HIT Profit.

Drukwerk

Stages bij HIT Profit

Ben je geïnteresseerd in een stageplaats bij HIT Profit? Neem dan contact op met onze afdeling personeelszaken of via 013-571 99 13.

sbb%20erkend-leerbedrijf-sbb

Show Buttons
Hide Buttons
CONTACT